סנדוויצ ים קטנים לאירוח-מתכונים
כריכונים קטנים-מתכונים
לצהריים, לערב, למפגש ביתי או דווקא לחוף הים, למבוגרים וגם לילדים – אין כמו כריכים לאירוח. רוב ההצלחה של הכריך תלויה בטיב המילוי, אך גם באיכות הלחם והכי חשוב: בטריות הכריך. מגוון האפשרויות שניתן להכין בעזרת שילוב חומרי גלם שונים, מאפשר לכם להפתיע ולחדש את הכיבוד שתגישו לאורחים בתדירות גבוהה. בעזרת מתכונים לכריכים קטנים לאירוח שיובאו בפניכם במאמר זה, תוכלו לארח ולהפתיע את האורחים בכריכים טעימים במיוחד.
דברו איתנו
מיני סנדוויצים – שימו לב לטריות
כל כריך עם גבינה צהובה יכול לקבל שדרוג בטעמים במידה ותבחרו בלחם טרי ותשלבו ממרח טעים. כמו כן, על מנת שתוכלו להכין מיני כריכים טעימים ומשביעים, חשוב לדאוג למגוון – של לחמים, של ממרחים ושל סלטים. כך תוכלו להכין צלחות או מגשים עם הרבה צבעים, טעמים ומרקמים שיוצרים רושם וחשק לטעום מהכול. את כל הממרחים אפשר להכין יום קודם ולשמור במקרר. את מרבית הסלטים אפשר להכין כמה שעות קודם ולשמור כמובן במקרר.
כריכים קטנים לאירוח-מתכונים לממרחים
בעזרת הכנת ממרחים ביתיים או רכישת ממרחים מסופר, תוכלו להכין מגוון רחב של כריכונים קטנים שיתאימו לכל אירוח. במידה ואין לכם רעיונות לממרחים טעימים, הנה כמה מתכונים לכריכים לאירוח בשילוב ממרחים:
- כריך אנשובי – שימו בקערת מעבד המזון גביע אחד (200 גרם) שמנת חמוצה, 3 כפות מיונז, שן שום אחת קלופה, חמישה פילטים של אנשובי, כפית אחת של מיץ לימון וקמצוץ צ’ילי אדום. תעבדו את הכל למחית אחיד ואחסנו במקרר. ניתן לשלב יחד עם הממרח ירקות לפי טעמכם האישי.
- מיונז עשבי תיבול – שימו בקערת מעבד המזון כוס אחת של מיונז, שן שום אחת קלופה, כפית אחת של מלח, כפית אחת מיץ לימון טרי, שלוש כפות תימין, שלוש כפות שמיר ושתי כפות טרגון. תעבדו את כל המחית יחד ואחסנו במקרר. מומלץ לשלב יחד עם הממרח: אספרגוס, ירקות קלויים, סלט ביצים, ביצה קשה, טונה, נקניק.
- פסטו – שימו בקערת מעבד המזון כוס אח של עלי בזיליקום, שן שום אחת קלופה, שתי כפות צנוברים קלויים וחמש כפות שמן זית משובח. יש לעבד את הכל יחד עד קבלת מרקם אחיד ולהוסיף חצי כוס גבינת פרמזן. לאחר מכן יש לאחסן במקרר. מומלץ לשלב עם הממרח: בשרים מעושנים, נקניק, אנטיפסטי
סנדוויצים לאירוח-מתכונים
בנוסף לממרחים טעימים שיימרחו על הכריכים שתגישו, חשוב לדאוג גם למילוי. תוכלו להיעזר ברעיונות למילוי שמובאים בפניכם:
- סלט טחינה, אגוזים ועגבניות – המרכיבים:
- חצי כוס טחינה גולמית
- מיץ לימון (תלוי בטעמכם האישי)
- שתי שיני שום
- שלוש כפות פטרוזיליה קצוצה
- מלח (לפי טעמכם האישי)
- חצי כוס אגוזי לוז גרוסים
- עגבנייה אחת חתוכה לקוביות קטנטנות
- ההכנה: שימו במעבד המזון את הטחינה, מיץ הלימון, השום, הפטרוזיליה והמלח, ועבדו הכל יחד עד קבלת מרקם אחיד. לאחר מכן יש להוסיף את האגוזים ולערבב בעדינות. לאחר הערבוב ניתן להוסיף ולערבב גם את העגבניות ושוב לערבב בעדינות. מומלץ לשלב יחד בשרים מעושנים, ירקות אנטיפסטי ועוד. ניתן לשמור במקרר עד ארבעה ימים.
- סלט חצילים וגבינת פטה – המרכיבים:
- חציל אחד מקולף וחתוך לקוביות קטנות
- רבע כוס שמן זית
- שן שום אחת קלופה וקצוצה
- כף אחת פטרוזיליה קצוצה
- כף אחת של מיץ לימון טרי
- מאה גרם גבינת פטה מגוררת
ההכנה:
שלב ראשון – חממו במחבת את שמן הזית וטגנו את קוביות החציל עד שהן משחימות. לאחר מכן הסירו את המחבת מהכיריים וחכו שהחצילים יתקררו מעט.
שלב שני – העבירו את קוביות החציל לקערה, הוסיפו את מיץ הלימון, הפטרוזיליה, השום וערבבו יחד. לאחר מכן, הוסיפו את הגבינה וערבבו בעדינות. ניתן לשמור את הסלט במקרר עד יום-יומיים. תוכלו לשלב יחד עם הסלט ירקות וממרחים שונים לטעמכם האישי.
סנדוויצים לאירוח-מתכונים –טופביס
אנו בטופביס, מתמחים בהכנת כריכים, מגשי אירוח, סלטי בריאות לפגישות עסקיות ובאירועים פרטיים וכן קייטרינג לאירועים בהתאם לדרישות הלקוח.
כריכים לאירוח-מתכונים – כמו כן, תוכלו לצפות במגוון העשיר של הכריכים שאנו מספקים, לקחת השראה ולנסות להכין בעצמכם את הכריכים שלנו, שיכולים להתאים לאירוח של חברים, משפחה ועוד.
מוזמנים ליצור אתנו קשר לכל שאלה:
טלפון – 052-8545861
אימייל – superbis7@gmail.com
או לחלופין להשאיר פרטים ונחזור אליכם בהקדם.